AccountView koppelen met Adyen

Wij helpen u efficiënter werken door al uw software en systemen met elkaar te koppelen. Zo kunnen wij AccountView voor u koppelen met Adyen.

Offerte aanvragen
Hero koppelhet.nl

Over AccountView

Accountview is boekhoudsoftware en bedrijfssoftware die bedrijven helpt om alles uit hun bedrijfsadministratie te halen. De software helpt u om op elk moment actief inzicht te krijgen in de (financiële) situatie van uw bedrijf. Daarnaast helpt Accountview u ook met diverse bedrijfsprocessen zoals HRM, inkoop en voorraad en relatiebeheer.

We kunnnen Accountview voor u koppelen met meerdere andere software systemen. Hiermee kunt u onder meer: automatisch factureren, relaties synchroniseren en uw voorraad vanuit 1 punt beheren.

  • Automatisch voorraadbeheer vanaf 1 punt
  • Automatisch factureren
  • Uw relaties beschikbaar in al uw systemen

Over Adyen

Adyen is een bekend wereldwijd betaalplatform, oorspronkelijk afkomstig uit Nederland. Via Adyen kun je betalingen accepteren met vrijwel alle bekende betaalmethodes op het platform naar keuze, van webshop tot kassasysteem. Adyen is eenvoudig te koppelen en geeft veel inzicht in je data en betalingen.

  • Adyen is eenvoudig te koppelen
  • Adyen geeft je veel inzicht in je data en betalingen

AccountView koppelen met Adyen is makkelijk

Vertel ons wat u wilt koppelen en wat uw wensen zijn. De rest nemen wij voor u uit handen.

Wat kost een koppeling bouwen tussen AccountView en Adyen?

De meeste koppelingen kosten tussen de €1.500,- en €3.000,-. Erg technische koppelingen of koppelingen met meerdere systemen kunnen wat meer kosten, denk aan €5.000 - €8.000. Whatsapp of stuur een mailtje met uw wensen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Offerte aanvragen

Over koppelhet.nl

Wij koppelen software met elkaar. Zodat een vacatureplatform eenvoudig betalingen kan ontvangen, een webshop zijn voorraad kan managen of een interieurbouwer zijn marketing kan automatiseren bijvoorbeeld. Wij helpen bedrijven om te groeien en handmatige taken automatiseren we zoveel mogelijk.

Koppelhet.nl heeft jarenlange ervaring met complexe processen in onder meer het verzekeringswezen en de medische sector. Dit combineren we met de technische know-how om complexe systemen met elkaar te verbinden.

“ koppelhet.nl heeft dankzij diverse koppelingen een groot deel van onze sportschool weten te automatiseren. Aanmeldingen worden automatisch verwerkt, facturen verstuurd en ook het plannen van lessen is veel eenvoudiger geworden. Mede hierdoor hebben we een groei van ruim 100% door kunnen maken in het afgelopen jaar.“

Andere koppelingen met AccountView

Naast een koppeling tussen AccountView en Adyen kunnen we ook andere koppeling verzorgen met AccountView. Bijvoorbeeld:

Staat uw gewenste koppeling met AccountView er niet tussen?

Stuur ons een mailtje of Whatsapp ons. Grote kans dat we de door u gewenste systemen kunnen koppelen.