Bol.com koppelen met Google Apps Script

Wij helpen u efficiënter werken door al uw software en systemen met elkaar te koppelen. Zo kunnen wij Bol.com voor u koppelen met Google Apps Script.

Offerte aanvragen
Hero koppelhet.nl

Over Bol.com

Met meer dan 8 miljoen klanten en 17 miljoen producten is Bol.com één van de grootste webshops en verkoopplatformen van Nederland. Bol.com heeft een uitgebreide API waarmee u eenvoudig kunt koppelen. Mogelijkheden die een Bol.com koppeling biedt zijn onder andere het dynamisch bijwerken van prijzen, productafbeeldingen en voorraadbeheer. Ook ordermanagement en het beheren van verzendingen behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

  • Verzend automatisch via Bol.com
  • Ordermanagement
  • Zorg voor automatisch voorraadbeheer

Over Google Apps Script

Met Google Apps Script kunt u eenvoudig en zonder programmeren zelf software bouwen. Voorbeelden van apps die u met Google Apps Script kunt bouwen zijn onder meer werkbonnen-software, administratie-tools of andere kleinere programma's die uw bedrijf helpen om te automatiseren. Apps die worden gebouwd met Google Apps Script zijn eenvoudig te koppelen met andere producten van de Google G-Suite (Google Workspace) zoals Gmail en Google Docs.

Wij kunnen, behalve het bouwen van koppelingen met Google Apps Script, ook zelf software bouwen in Google Apps Script.

  • Eenvoudig te integreren met andere Google Software
  • Flexibel, bouw zelf je eigen software
  • Eenvoudig te gebruiken

Bol.com koppelen met Google Apps Script is makkelijk

Vertel ons wat u wilt koppelen en wat uw wensen zijn. De rest nemen wij voor u uit handen.

Wat kost een koppeling bouwen tussen Bol.com en Google Apps Script?

De meeste koppelingen kosten tussen de €1.500,- en €3.000,-. Erg technische koppelingen of koppelingen met meerdere systemen kunnen wat meer kosten, denk aan €5.000 - €8.000. Whatsapp of stuur een mailtje met uw wensen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Offerte aanvragen

Over koppelhet.nl

Wij koppelen software met elkaar. Zodat een vacatureplatform eenvoudig betalingen kan ontvangen, een webshop zijn voorraad kan managen of een interieurbouwer zijn marketing kan automatiseren bijvoorbeeld. Wij helpen bedrijven om te groeien en handmatige taken automatiseren we zoveel mogelijk.

Koppelhet.nl heeft jarenlange ervaring met complexe processen in onder meer het verzekeringswezen en de medische sector. Dit combineren we met de technische know-how om complexe systemen met elkaar te verbinden.

“ koppelhet.nl heeft dankzij diverse koppelingen een groot deel van onze sportschool weten te automatiseren. Aanmeldingen worden automatisch verwerkt, facturen verstuurd en ook het plannen van lessen is veel eenvoudiger geworden. Mede hierdoor hebben we een groei van ruim 100% door kunnen maken in het afgelopen jaar.“

Andere koppelingen met Bol.com

Naast een koppeling tussen Bol.com en Google Apps Script kunnen we ook andere koppeling verzorgen met Bol.com. Bijvoorbeeld:

Staat uw gewenste koppeling met Bol.com er niet tussen?

Stuur ons een mailtje of Whatsapp ons. Grote kans dat we de door u gewenste systemen kunnen koppelen.