G Suite koppelen met Gmail

Wij helpen u efficiënter werken door al uw software en systemen met elkaar te koppelen. Zo kunnen wij G Suite voor u koppelen met Gmail.

Offerte aanvragen
Hero koppelhet.nl

Over G Suite

G-Suite (tegenwoordig Google Workspace) is het cloud-pakket van Google voor bedrijven. Het bevat een groot aantal zakelijke apps zoals Gmail, Google Drive, Google Docs en Apps Script. De verschillende producten in de G-Suite zijn uitstekend te koppelen waardoor u nog efficiënter kunt werken.

  • Koppel alle producten van de Google G-Suite
  • Integreer uw CRM, ERP of andere businesss-software met de Google G-Suite

Over Gmail

Gmail is de e-maildienst van Google. Gmail is zowel beschikbaar voor zakelijke gebruikers als onderdeel van de G-suite als voor particuliere gebruikers. Gmail is op diverse manieren te koppelen met andere software. Zo kunnen we via de API automatisch e-mails versturen, instellingen aanpassen en notificaties versturen.

  • Gmail is eenvoudig te koppelen
  • Verstuur automatisch e-mails
  • Beheer instellingen voor meerdere accounts vanaf 1 plek

G Suite koppelen met Gmail is makkelijk

Vertel ons wat u wilt koppelen en wat uw wensen zijn. De rest nemen wij voor u uit handen.

Wat kost een koppeling bouwen tussen G Suite en Gmail?

De meeste koppelingen kosten tussen de €1.500,- en €3.000,-. Erg technische koppelingen of koppelingen met meerdere systemen kunnen wat meer kosten, denk aan €5.000 - €8.000. Whatsapp of stuur een mailtje met uw wensen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Offerte aanvragen

Over koppelhet.nl

Wij koppelen software met elkaar. Zodat een vacatureplatform eenvoudig betalingen kan ontvangen, een webshop zijn voorraad kan managen of een interieurbouwer zijn marketing kan automatiseren bijvoorbeeld. Wij helpen bedrijven om te groeien en handmatige taken automatiseren we zoveel mogelijk.

Koppelhet.nl heeft jarenlange ervaring met complexe processen in onder meer het verzekeringswezen en de medische sector. Dit combineren we met de technische know-how om complexe systemen met elkaar te verbinden.

“ koppelhet.nl heeft dankzij diverse koppelingen een groot deel van onze sportschool weten te automatiseren. Aanmeldingen worden automatisch verwerkt, facturen verstuurd en ook het plannen van lessen is veel eenvoudiger geworden. Mede hierdoor hebben we een groei van ruim 100% door kunnen maken in het afgelopen jaar.“

Andere koppelingen met G Suite

Naast een koppeling tussen G Suite en Gmail kunnen we ook andere koppeling verzorgen met G Suite. Bijvoorbeeld:

Staat uw gewenste koppeling met G Suite er niet tussen?

Stuur ons een mailtje of Whatsapp ons. Grote kans dat we de door u gewenste systemen kunnen koppelen.