Jortt.nl koppelen met Pipedrive

Wij helpen u efficiënter werken door al uw software en systemen met elkaar te koppelen. Zo kunnen wij Jortt.nl voor u koppelen met Pipedrive.

Offerte aanvragen
Hero koppelhet.nl

Over Jortt.nl

Jortt is boekhoudsoftware voor ondernemers. Jortt helpt bedrijven en ondernemers om boekhouden eenvoudig en laagdrempelig te maken op een innovatieve en moderne manier. Via een koppeling met Jortt kunt u onder meer klanten synchroniseren, facturen aanmaken en rapporten aanmaken.

  • Contacten synchroniseren via de Jortt API
  • Facturen aanmaken in de Jortt boekhouding
  • Rapportages aanmaken

Over Pipedrive

Met Pipedrive stroomlijn en organiseer je je verkoop optimaal. Het geeft je overzicht op je sales pijplijn en automatiseert herhalende administratieve taken. Salesteams werken eenvoudig samen zodat je efficienter en meer verkoopt!

  • Facturen opstellen
  • Offertes opstellen
  • Eenvoudig te koppelen

Jortt.nl koppelen met Pipedrive is makkelijk

Vertel ons wat u wilt koppelen en wat uw wensen zijn. De rest nemen wij voor u uit handen.

Wat kost een koppeling bouwen tussen Jortt.nl en Pipedrive?

De meeste koppelingen kosten tussen de €1.500,- en €3.000,-. Erg technische koppelingen of koppelingen met meerdere systemen kunnen wat meer kosten, denk aan €5.000 - €8.000. Whatsapp of stuur een mailtje met uw wensen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Offerte aanvragen

Over koppelhet.nl

Wij koppelen software met elkaar. Zodat een vacatureplatform eenvoudig betalingen kan ontvangen, een webshop zijn voorraad kan managen of een interieurbouwer zijn marketing kan automatiseren bijvoorbeeld. Wij helpen bedrijven om te groeien en handmatige taken automatiseren we zoveel mogelijk.

Koppelhet.nl heeft jarenlange ervaring met complexe processen in onder meer het verzekeringswezen en de medische sector. Dit combineren we met de technische know-how om complexe systemen met elkaar te verbinden.

“ koppelhet.nl heeft dankzij diverse koppelingen een groot deel van onze sportschool weten te automatiseren. Aanmeldingen worden automatisch verwerkt, facturen verstuurd en ook het plannen van lessen is veel eenvoudiger geworden. Mede hierdoor hebben we een groei van ruim 100% door kunnen maken in het afgelopen jaar.“

Andere koppelingen met Jortt.nl

Naast een koppeling tussen Jortt.nl en Pipedrive kunnen we ook andere koppeling verzorgen met Jortt.nl. Bijvoorbeeld:

Staat uw gewenste koppeling met Jortt.nl er niet tussen?

Stuur ons een mailtje of Whatsapp ons. Grote kans dat we de door u gewenste systemen kunnen koppelen.