Maak een koppeling met Excel

Hero koppelhet.nl

Over Excel

Ondanks alle softwarepakketten die er zijn gebruiken veel bedrijven nog steeds Excel voor een deel van hun bedrijfsprocessen. Excel is een flexibele tool waar u eenvoudig allerlei soorten data in kunt verwerken, formule's draaien en berekeningen maken. Toch kan het ingewikkeld zijn om gegevens uit andere software in Excel te krijgen of juist gegevens vanuit Excel in andere software te importeren. Met een maatwerk koppeling met Excel is dat probleem de wereld uit. Wij kunnen Excel koppelen met vrijwel elk ander softwarepakket.

  • Flexibel
  • Wordt nog steeds door ontelbaar veel bedrijven gebruikt

Een koppeling maken met Excel is makkelijk

Vertel ons wat u wilt koppelen en wat uw wensen zijn. Al het andere gaan wij voor u regelen.

Wat kost een koppeling bouwen tussen en ?

De meeste koppelingen kosten tussen de €1.500,- en €3.000,-. Erg technische koppelingen of koppelingen met meerdere systemen kunnen wat meer kosten, denk aan €5.000 - €8.000. Whatsapp of stuur een mailtje met uw wensen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Offerte aanvragen

Over koppelhet.nl

Wij koppelen software met elkaar. Zodat een vacatureplatform eenvoudig betalingen kan ontvangen, een webshop zijn voorraad kan managen of een interieurbouwer zijn marketing kan automatiseren bijvoorbeeld. Wij helpen bedrijven om te groeien en handmatige taken automatiseren we zoveel mogelijk.

Koppelhet.nl heeft jarenlange ervaring met complexe processen in onder meer het verzekeringswezen en de medische sector. Dit combineren we met de technische know-how om complexe systemen met elkaar te verbinden.

“ koppelhet.nl heeft dankzij diverse koppelingen een groot deel van onze sportschool weten te automatiseren. Aanmeldingen worden automatisch verwerkt, facturen verstuurd en ook het plannen van lessen is veel eenvoudiger geworden. Mede hierdoor hebben we een groei van ruim 100% door kunnen maken in het afgelopen jaar.“

Voorbeeld koppelingen met Excel

Een greep uit de maatwerk koppelingen met Excel die wij voor u kunnen bouwen:

Staat uw gewenste koppeling met er niet tussen?

Stuur ons een mailtje of Whatsapp ons. Grote kans dat we de door u gewenste systemen kunnen koppelen.