Maak een koppeling met Lightspeed

Hero koppelhet.nl

Over Lightspeed

Lightspeed is een uitgebreid softwarepakket voor horeca, retail en e-commerce. Het biedt onder meer een kassasysteem, voorraadbeheer, een webshop en betalingsbeheer. Horecabedrijven kunnen er hun vloerplan, menu en kassasysteem in managen. Lightspeed is enorm flexibel en eenvoudig te koppelen met vele andere software systemen. Een maatwerk koppeling met Lightspeed maakt de mogelijkheden oneindig.

  • Eenvoudig en flexibel te koppelen
  • Uitgebreide functionaliteiten voor horeca, retail en e-commerce

Een koppeling maken met Lightspeed is makkelijk

Vertel ons wat u wilt koppelen en wat uw wensen zijn. Al het andere gaan wij voor u regelen.

Wat kost een koppeling bouwen tussen en ?

De meeste koppelingen kosten tussen de €1.500,- en €3.000,-. Erg technische koppelingen of koppelingen met meerdere systemen kunnen wat meer kosten, denk aan €5.000 - €8.000. Whatsapp of stuur een mailtje met uw wensen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Offerte aanvragen

Over koppelhet.nl

Wij koppelen software met elkaar. Zodat een vacatureplatform eenvoudig betalingen kan ontvangen, een webshop zijn voorraad kan managen of een interieurbouwer zijn marketing kan automatiseren bijvoorbeeld. Wij helpen bedrijven om te groeien en handmatige taken automatiseren we zoveel mogelijk.

Koppelhet.nl heeft jarenlange ervaring met complexe processen in onder meer het verzekeringswezen en de medische sector. Dit combineren we met de technische know-how om complexe systemen met elkaar te verbinden.

“ koppelhet.nl heeft dankzij diverse koppelingen een groot deel van onze sportschool weten te automatiseren. Aanmeldingen worden automatisch verwerkt, facturen verstuurd en ook het plannen van lessen is veel eenvoudiger geworden. Mede hierdoor hebben we een groei van ruim 100% door kunnen maken in het afgelopen jaar.“

Voorbeeld koppelingen met Lightspeed

Een greep uit de maatwerk koppelingen met Lightspeed die wij voor u kunnen bouwen:

Staat uw gewenste koppeling met er niet tussen?

Stuur ons een mailtje of Whatsapp ons. Grote kans dat we de door u gewenste systemen kunnen koppelen.