Maak een koppeling met Teamleader

Hero koppelhet.nl

Over Teamleader

Teamleader is eenvoudig bruikbare software om contacten in te organiseren, facturen te versturen, offertes aan te maken en andere functionaliteiten om je bedrijf te stroomlijnen. Teamleader wordt door duizenden bedrijven over de hele wereld gebruikt. Teamleader biedt veel integraties out-of-the-box aan maar ook maatwerk koppelingen zijn mogelijk via de Teamleader API. Zo kun je via een koppeling met Teamleader facturen en offertes aanmaken, producten beheren en taken opvoeren.

  • Populair CRM systeem
  • Veel koppelingen standaard beschikbaar
  • Uitgebreide API

Een koppeling maken met Teamleader is makkelijk

Vertel ons wat u wilt koppelen en wat uw wensen zijn. Al het andere gaan wij voor u regelen.

Wat kost een koppeling bouwen tussen en ?

De meeste koppelingen kosten tussen de €1.500,- en €3.000,-. Erg technische koppelingen of koppelingen met meerdere systemen kunnen wat meer kosten, denk aan €5.000 - €8.000. Whatsapp of stuur een mailtje met uw wensen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Offerte aanvragen

Over koppelhet.nl

Wij koppelen software met elkaar. Zodat een vacatureplatform eenvoudig betalingen kan ontvangen, een webshop zijn voorraad kan managen of een interieurbouwer zijn marketing kan automatiseren bijvoorbeeld. Wij helpen bedrijven om te groeien en handmatige taken automatiseren we zoveel mogelijk.

Koppelhet.nl heeft jarenlange ervaring met complexe processen in onder meer het verzekeringswezen en de medische sector. Dit combineren we met de technische know-how om complexe systemen met elkaar te verbinden.

“ koppelhet.nl heeft dankzij diverse koppelingen een groot deel van onze sportschool weten te automatiseren. Aanmeldingen worden automatisch verwerkt, facturen verstuurd en ook het plannen van lessen is veel eenvoudiger geworden. Mede hierdoor hebben we een groei van ruim 100% door kunnen maken in het afgelopen jaar.“

Voorbeeld koppelingen met Teamleader

Een greep uit de maatwerk koppelingen met Teamleader die wij voor u kunnen bouwen:

Staat uw gewenste koppeling met er niet tussen?

Stuur ons een mailtje of Whatsapp ons. Grote kans dat we de door u gewenste systemen kunnen koppelen.