Spotify koppelen met Mailchimp

Wij helpen u efficiënter werken door al uw software en systemen met elkaar te koppelen. Zo kunnen wij Spotify voor u koppelen met Mailchimp.

Offerte aanvragen
Hero koppelhet.nl

Over Spotify

Spotify was een van de eerste grote digitale muziekdiensten waar je miljoenen nummers online kunt luisteren. Een koppeling met Spotify biedt onder meer de mogelijkheid voor: audio-analyse, gepersonaliseerde aanbevelingen, curated content en meer.

  • Integreer Spotify op jouw website
  • Maak gepersonaliseerde muziek-aanbevelingen
  • Creëer maatwerk playlists

Over Mailchimp

Mailchimp is een email en marketingbedrijf voor kleine en middelgrote bedrijven. Met Mailchimp kun je eenvoudig persoonlijke emails en nieuwsbrieven in je eigen huisstijl. Een koppeling met Mailchimp maakt het mogelijk om contacten te synchroniseren, geautomatiseerd nieuwsbrieven te versturen of je marketingfunnel te automatiseren.

  • Automatiseer je marketing
  • Synchroniseer contacten

Spotify koppelen met Mailchimp is makkelijk

Vertel ons wat u wilt koppelen en wat uw wensen zijn. De rest nemen wij voor u uit handen.

Wat kost een koppeling bouwen tussen Spotify en Mailchimp?

De meeste koppelingen kosten tussen de €1.500,- en €3.000,-. Erg technische koppelingen of koppelingen met meerdere systemen kunnen wat meer kosten, denk aan €5.000 - €8.000. Whatsapp of stuur een mailtje met uw wensen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Offerte aanvragen

Over koppelhet.nl

Wij koppelen software met elkaar. Zodat een vacatureplatform eenvoudig betalingen kan ontvangen, een webshop zijn voorraad kan managen of een interieurbouwer zijn marketing kan automatiseren bijvoorbeeld. Wij helpen bedrijven om te groeien en handmatige taken automatiseren we zoveel mogelijk.

Koppelhet.nl heeft jarenlange ervaring met complexe processen in onder meer het verzekeringswezen en de medische sector. Dit combineren we met de technische know-how om complexe systemen met elkaar te verbinden.

“ koppelhet.nl heeft dankzij diverse koppelingen een groot deel van onze sportschool weten te automatiseren. Aanmeldingen worden automatisch verwerkt, facturen verstuurd en ook het plannen van lessen is veel eenvoudiger geworden. Mede hierdoor hebben we een groei van ruim 100% door kunnen maken in het afgelopen jaar.“

Andere koppelingen met Spotify

Naast een koppeling tussen Spotify en Mailchimp kunnen we ook andere koppeling verzorgen met Spotify. Bijvoorbeeld:

Staat uw gewenste koppeling met Spotify er niet tussen?

Stuur ons een mailtje of Whatsapp ons. Grote kans dat we de door u gewenste systemen kunnen koppelen.