Spotify koppelen met WordPress

Wij helpen u efficiënter werken door al uw software en systemen met elkaar te koppelen. Zo kunnen wij Spotify voor u koppelen met WordPress.

Offerte aanvragen
Hero koppelhet.nl

Over Spotify

Spotify was een van de eerste grote digitale muziekdiensten waar je miljoenen nummers online kunt luisteren. Een koppeling met Spotify biedt onder meer de mogelijkheid voor: audio-analyse, gepersonaliseerde aanbevelingen, curated content en meer.

  • Integreer Spotify op jouw website
  • Maak gepersonaliseerde muziek-aanbevelingen
  • Creëer maatwerk playlists

Over WordPress

WordPress is een content-management systeem waar miljoenen websites over de hele wereld mee gebouwd zijn. WordPress is eenvoudig op maat te maken en er is een enorm aanbod van plugins en thema’s waarmee elke website volledig naar wens gemaakt kan worden. WordPress wordt gebruikt door zowel kleine bedrijven en mkb’ers tot multinationals.

Doordat WordPress een open-source systeem is en het eenvoudig is zelf plugins te schrijven zijn er allerlei koppelingen mogelijk. Van betaalprovider voor de WordPress-webshop software WooCommerce tot boekhoudsoftware en marketingautomation.

  • Eenvoudig te koppelen
  • Gebruikt door miljoenen websites

Spotify koppelen met WordPress is makkelijk

Vertel ons wat u wilt koppelen en wat uw wensen zijn. De rest nemen wij voor u uit handen.

Wat kost een koppeling bouwen tussen Spotify en WordPress?

De meeste koppelingen kosten tussen de €1.500,- en €3.000,-. Erg technische koppelingen of koppelingen met meerdere systemen kunnen wat meer kosten, denk aan €5.000 - €8.000. Whatsapp of stuur een mailtje met uw wensen, we kunnen dan snel een prijsindicatie opsturen.

Offerte aanvragen

Over koppelhet.nl

Wij koppelen software met elkaar. Zodat een vacatureplatform eenvoudig betalingen kan ontvangen, een webshop zijn voorraad kan managen of een interieurbouwer zijn marketing kan automatiseren bijvoorbeeld. Wij helpen bedrijven om te groeien en handmatige taken automatiseren we zoveel mogelijk.

Koppelhet.nl heeft jarenlange ervaring met complexe processen in onder meer het verzekeringswezen en de medische sector. Dit combineren we met de technische know-how om complexe systemen met elkaar te verbinden.

“ koppelhet.nl heeft dankzij diverse koppelingen een groot deel van onze sportschool weten te automatiseren. Aanmeldingen worden automatisch verwerkt, facturen verstuurd en ook het plannen van lessen is veel eenvoudiger geworden. Mede hierdoor hebben we een groei van ruim 100% door kunnen maken in het afgelopen jaar.“

Andere koppelingen met Spotify

Naast een koppeling tussen Spotify en WordPress kunnen we ook andere koppeling verzorgen met Spotify. Bijvoorbeeld:

Staat uw gewenste koppeling met Spotify er niet tussen?

Stuur ons een mailtje of Whatsapp ons. Grote kans dat we de door u gewenste systemen kunnen koppelen.